Xi'an Biof Bio-technology Co.,Ltd

De Biotechnologieco. van Xi'anbiof, Ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Dienst

Certificaten
Van goede kwaliteit Het zuivere Poeder van de Installatieproteïne voor verkoop
Van goede kwaliteit Het zuivere Poeder van de Installatieproteïne voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik adviseer hoogst deze leverancier, goed contact, goede productkwaliteit, perfecte levertijd. Ik ben zeer tevreden en zal opnieuw kopen. Ik moet zeggen dat mijn recentste orde van Xi'an BIOF Biotech verbazend en eenvoudig was. De fabelachtige afdelingschef Louis liep me door het gehele proces. Louis was een genoegen om te werken met. Hij is zeer slim, nuttig.

—— Mark

De verzending van China is niet deze dagen gemakkelijk! Maar Co. van Xi'an BIOF Biotech, Ltd deed het de uitstekende die leveringsdienst met DHL.They zeer goed alle documentatie voor de ingang van de V.S. zonder om het even welke onderbreking door de Douane van de V.S. en FDA-inspectie wordt voorbereid.

—— Jenny

Ik houd werkelijk van deze leverancier, heb ik hen meerdere keren gebruikt en zij leveren verenigbare kwaliteitsproducten bij een hoge de dienstnorm. Ik behandel altijd Louis en dank hem voor de verhouding!

—— Iesh

de 2de orde en alles gingen vlot! het product is de correcte en grote kwaliteit van 100%. de transactie werd gedaan. Het gaat zo gemakkelijk mogelijk! , en aan anderen ook adviseren opnieuw tot opdracht geven! dank u

—— Dicky

Ik adviseer hoogst deze leverancier, goed contact, goede productkwaliteit, perfecte levertijd. Ik ben zeer tevreden en zal opnieuw kopen. Zoals voor de orde zelf. Het product kwam voor op schema aan en het product schijnt om van zeer hoog te zijn - kwaliteit.

—— Nick

Dank voor perfecte baan en de snelle dienst! Vey het goede meer suplier en snelle zijn verschepen, en het product goed. Totaal vertrouwen

—— Justin

Ik ben online Chatten Nu

Xi'an Biof Bio-technology Co.,Ltd

1 2 3
Xi'an Biof Bio-technology Co.,Ltd Xi'an Biof Bio-technology Co.,Ltd Xi'an Biof Bio-technology Co.,Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : BIOF
Aantal werknemers : 101~200
Jaarlijkse omzet : 2.5-5
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 80% - 90%

Vrije Pre-Sales/Vrije Steekproef die raadplegen

 

BIOF-aanbieding 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor gebruikers.

De vrije & Steekproef die is beschikbaar maken testen.

Wij bieden vorderend oplossingsontwerp aan alle verdeler en gebruikers aan.

 
 

Kwaliteitscontrole

 

De kwaliteit wordt hoog van bij het begin getaxeerd met het Organische landbouwbedrijf van Taibai wordt verenigd & Yangling-industrieterrein, stellen wij stricty GAP-norm van het fokken in werking, plantend aan het oogsten. die Voor wilde grondstof, wij pre-test systeem uit alvorens fabriek voeren in te gaan, strikt contrilling kruidenuittrekselindexen voor zware metalen, pesticide residules en inhoud enz. Onze fabriek heeft digitaal materiaal voor controle in real time van de fabriek aan workshop schone gebieden. Elk proces wordt strikt gecontroleerd van extracties, het drogen verpakking, wordt elk proces gedaan in de gesloten voorwaarde.

 
 

Snelle levering

 

Voor onze opgeslagen producten, bieden wij 5-7 dagen snelle levering aan u aan.

Voor andere speciale en aangepaste producten, zullen wij u als prioritaire klant uitwisselen en zullen uw lading in de eerste keer produceren.

 

 

OEM de Dienst

 

De producten die niet op website worden vermeld kunnen ook, alstublieft ons contacteren voor details beschikbaar zijn.

Wij kunnen natuurlijk product verstrekken in zich uw het gewenste hoeveelheid en verpakkings uitstrekken van kleine kleinhandels of flessen verpakking aan gevarieerde groottecontainers, gebruikend uitgebreide waaier van verpakking beschikbaar aan ons of het gebruiken van de eigen privé etiketten van de cliënt en zo in het bevorderen van het brandmerken van uw product bijwonen waarde.

 

 

 

24 de Diensten van urennaverkoop

 

Op het ontvangen van het bericht van de gebruiker, verzekeren wij de naverkoopsteun van 24 uur.

Ons naverkoopteam zal periodiek de gebruiker aan contact met klanten voor het ontdekken van en het oplossen van problemen, indien nodig telefoneren.

 

Voor meer gedetailleerde informatie over onze producten, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren!

Wij stemmen in met uw onderzoeken in onze e-mail: louis@xabiof.com, en oprecht het verheugen zich op het werken met u.

 

 
Contactgegevens
Xi'an Biof Bio-technology Co.,Ltd

Fax: 86-29-88447187

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)