Xi'an Biof Bio-technology Co.,Ltd

De Biotechnologieco. van Xi'anbiof, Ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Xi'an Biof Bio-technology Co.,Ltd

Certificaten
Van goede kwaliteit Het zuivere Poeder van de Installatieproteïne voor verkoop
Van goede kwaliteit Het zuivere Poeder van de Installatieproteïne voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik adviseer hoogst deze leverancier, goed contact, goede productkwaliteit, perfecte levertijd. Ik ben zeer tevreden en zal opnieuw kopen. Ik moet zeggen dat mijn recentste orde van Xi'an BIOF Biotech verbazend en eenvoudig was. De fabelachtige afdelingschef Louis liep me door het gehele proces. Louis was een genoegen om te werken met. Hij is zeer slim, nuttig.

—— Mark

De verzending van China is niet deze dagen gemakkelijk! Maar Co. van Xi'an BIOF Biotech, Ltd deed het de uitstekende die leveringsdienst met DHL.They zeer goed alle documentatie voor de ingang van de V.S. zonder om het even welke onderbreking door de Douane van de V.S. en FDA-inspectie wordt voorbereid.

—— Jenny

Ik houd werkelijk van deze leverancier, heb ik hen meerdere keren gebruikt en zij leveren verenigbare kwaliteitsproducten bij een hoge de dienstnorm. Ik behandel altijd Louis en dank hem voor de verhouding!

—— Iesh

de 2de orde en alles gingen vlot! het product is de correcte en grote kwaliteit van 100%. de transactie werd gedaan. Het gaat zo gemakkelijk mogelijk! , en aan anderen ook adviseren opnieuw tot opdracht geven! dank u

—— Dicky

Ik adviseer hoogst deze leverancier, goed contact, goede productkwaliteit, perfecte levertijd. Ik ben zeer tevreden en zal opnieuw kopen. Zoals voor de orde zelf. Het product kwam voor op schema aan en het product schijnt om van zeer hoog te zijn - kwaliteit.

—— Nick

Dank voor perfecte baan en de snelle dienst! Vey het goede meer suplier en snelle zijn verschepen, en het product goed. Totaal vertrouwen

—— Justin

Ik ben online Chatten Nu

Xi'an Biof Bio-technology Co.,Ltd

1 2 3
Xi'an Biof Bio-technology Co.,Ltd Xi'an Biof Bio-technology Co.,Ltd Xi'an Biof Bio-technology Co.,Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : BIOF
Aantal werknemers : 101~200
Jaarlijkse omzet : 2.5-5
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 80% - 90%

De Biotechnologieco. van Xi'anbiof, Ltd is een professionele fabrikant van installatieuittreksel en natuurlijke ingrediënten meer dan 10 jaar in China. Wij voorzien het materiaal van uitstekende kwaliteit van toepassing in de voedsel & drank, voedings, gezondheids en persoonlijke verzorgingindustrieën.

Wij worden bevoordeligd voor botanische grondstoffentransactie, het produceren en de professionele diensten. Wij hebben uitstekend R&D, een productie en een verkoopteam. Er zijn aankoopafdeling, verkoopafdeling, productieafdeling, kwaliteitsafdeling, financiënafdeling, grondstoffenworkshop en bureau.

 

 

Aangezien een professionele fabrikant van installatieuittreksels, wij de gehele verrichting van onze fabriek onder strikte kwaliteitscontrole, van het planten en het kopen van de grondstoffen aan de productie en verpakking van de producten zetten. Wij hebben een onafhankelijk die R&D-centrum met prima biologisch materiaal en precisie het testen materiaal wordt uitgerust. Onze kwaliteitscontroleafdeling is uitgerust met gevorderde het testen machine (HPLC, UV, GC, enz.) en technische deskundigen om een volledige reeks van beheersysteem en strikt systeem voor kwaliteitscontrole te vormen. Ons producten gamma van Standaardinstallatieuittreksels, Verhouding Uittreksel, Fruitpoeder, Plantaardig Poeder en het efficiënte kruidenonderzoek van formuleoplossingen. 

 

Contactgegevens:

 

Adres: Zaal 1601 die, Toren 1, 25, Gaoke-Tuin, Gaoxin 5de Rd, High-tech Streek Xi'an, China bouwen

Tel.: +86 29-88447187

Fax: 029884471

E-mail: Louis@xabiof

Menigte: +86-18710896428

Skype: LouisLJT

Whatsapp: +86-18710896428

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Xi'an Biof Bio-technology Co.,Ltd

Fax: 86-29-88447187

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)