Xi'an Biof Bio-technology Co.,Ltd

De Biotechnologieco. van Xi'anbiof, Ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Xi'an Biof Bio-technology Co.,Ltd Fabrieksreis

Certificaten
Van goede kwaliteit Het zuivere Poeder van de Installatieproteïne voor verkoop
Van goede kwaliteit Het zuivere Poeder van de Installatieproteïne voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik adviseer hoogst deze leverancier, goed contact, goede productkwaliteit, perfecte levertijd. Ik ben zeer tevreden en zal opnieuw kopen. Ik moet zeggen dat mijn recentste orde van Xi'an BIOF Biotech verbazend en eenvoudig was. De fabelachtige afdelingschef Louis liep me door het gehele proces. Louis was een genoegen om te werken met. Hij is zeer slim, nuttig.

—— Mark

De verzending van China is niet deze dagen gemakkelijk! Maar Co. van Xi'an BIOF Biotech, Ltd deed het de uitstekende die leveringsdienst met DHL.They zeer goed alle documentatie voor de ingang van de V.S. zonder om het even welke onderbreking door de Douane van de V.S. en FDA-inspectie wordt voorbereid.

—— Jenny

Ik houd werkelijk van deze leverancier, heb ik hen meerdere keren gebruikt en zij leveren verenigbare kwaliteitsproducten bij een hoge de dienstnorm. Ik behandel altijd Louis en dank hem voor de verhouding!

—— Iesh

de 2de orde en alles gingen vlot! het product is de correcte en grote kwaliteit van 100%. de transactie werd gedaan. Het gaat zo gemakkelijk mogelijk! , en aan anderen ook adviseren opnieuw tot opdracht geven! dank u

—— Dicky

Ik adviseer hoogst deze leverancier, goed contact, goede productkwaliteit, perfecte levertijd. Ik ben zeer tevreden en zal opnieuw kopen. Zoals voor de orde zelf. Het product kwam voor op schema aan en het product schijnt om van zeer hoog te zijn - kwaliteit.

—— Nick

Dank voor perfecte baan en de snelle dienst! Vey het goede meer suplier en snelle zijn verschepen, en het product goed. Totaal vertrouwen

—— Justin

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Wij hebben het gebied van de 1000 vierkante metersproductie, Vier 6CBM-Extractietanks, Vier 1.5CBM-Concentratietanks, 200 vierkante metersgmp standaard Schone Workshop, Één 200KG-Nevel Droogtoren, centrifugeert Twee SS800-drie-Voet en Tien Chromatografiekolommen.

   

  Xi'an Biof Bio-technology Co.,Ltd

   

   

   

 • OEM / ODM

  Met vele ervaring van de yearsofproductie, heeft ons bedrijf een reeks systemen van de grote schaalproductie gevormd, volledig bekwaam om klant needs.OEM te ontmoeten omvatten de diensten capsules, tabletten, flessen en etiketten.

   

  Xi'an Biof Bio-technology Co.,Ltd

   

   

   

 • R & D

  Biof heeft een professioneel R&D-team met meer dan 10 jaar ervarings op kruidenuittrekselgebied om natuurlijke en hoge zuiverheidsingrediënten te verstrekken.

   

  Wij concentreren ons op zuiverheid van uittreksels. Wij hebben een hoogwaardige kwaliteitscontrole, kwaliteitsborgingafdeling en een overzichtslaboratorium. De onderzoekanalyse en het analytische materiaal, gebruik van AAS, HPLC, HPTLC, GC, UVspectrofotometer voegen aan de waarde van onze R&D-kwaliteitsinspanningen toe.

   

  Xi'an Biof Bio-technology Co.,Ltd

   

   

Contactgegevens
Xi'an Biof Bio-technology Co.,Ltd

Fax: 86-29-88447187

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)